Runi 07 Лого

Не губете времето си ! Нека ние чакаме вместо вас !

Регистрация на МПС В КАТ от “РУНИ 07” !

повече за руни 07

"РУНИ 07" ООД (ЕИК 175388767) е създадена 2007г. основни дейности на фирмата са регистрация на МПС-та в КАТ и ППС-та в ОДЗ (КТИ). Внос и продажба на автомобили втора употреба. Офисите са в София, Благоевград и Велико Търново.

Свържи се с нас

Услуги

Предлагаме всички услуги по регистрация на автомобили и други услуги в КАТ и в ОДЗ (КТИ) за ППС за цяла България, между които : бракуване на автомобил, дубликат на малък талон, пререгистрация на МПС в КАТ, смяна на собственост на кола, транзитни номера, удостоверения за сегашна и бивша собственост, промени в талона на ППС, пускане в движение на ППС, регистрация на ППС, технотест на кола, регистрация в ОДЗ (КТИ), износ на автомобили, техническип преглед с взимане от адрес, внос на автомобили, изваждане на нов талон в КАТ, номер по избор, вписване на газ в КАТ, сваляне на отчет и други. С повече от 10 г. опит гарантираме качествено извършване на услугите.

Научи повече

защо да изберете руни 07 за регистрация на мпс и други услуги в Кат и кти ?

Предимството на нашата фирма е екипът от млади и енергични служители, готови по всяко време да ви съдействат във връзка с регистрацията, пререгистрацията, бракуването и всичко свързано с експлоатацията на вашия автомобил, камион, трактор и всякакъв вид пътно строителна техника. Цените на застраховките ни са най-ниски на пазара и се сключват на определено от вас място, в определен от вас час. Фирмата ни предлага представителство пред КАТ, ОДЗ (КТИ), МИТНИЦА, ТЕХНОТЕСТ. Наши партньори са БУЛ ИНС, ЛЕВ ИНС, ДЗИ, БУЛСТРАД, СИЛВЪР СТАР (БАЛКАНСТАР), КАМОР АУТО, ДАРУ КАР, ПОРШЕ..... Ще се радваме да работим съвместно.

Офис София

Регистрация на мпс и други услуги в Кат и кти София

ул.Самоковско шосе 1 до пицария "Венеция"

Офис Благоевград

Регистрация на мпс и други услуги в Кат и кти Благоевград

гр.Благоевград, бул.Димитър Солунски / офис пред КАТ Благоевград/

Офис Велико Търново

Регистрация на мпс и други услуги в Кат и кти Велико Търново

гр.Велико Търново, ул.Беляковско шосе 5

Офис Пловдив

Регистрация на мпс и други услуги в Кат и кти Пловдив

Офис Варна

Регистрация на мпс и други услуги в Кат и кти Варна

ул.Самоковско шосе 1 до пицария "Венеция"

Офис Бургас

Регистрация на мпс и други услуги в Кат и кти Бургас

Офис Перник

Регистрация на мпс и други услуги в Кат и кти Перник