Runi 07 Лого

Не губете времето си ! Нека ние чакаме вместо вас !

Регистрация на МПС В КАТ от “РУНИ 07” !

автомобилни застраховки гражданска отговорност и автокаско

Руни 07 предлага авто застраховки на конкурентни цени. Дългия опит на фирмата в автомобилните застраховки гарантира качество и бързина. Сключете най-добрата сделка за застраховка с нас. Повече информация за авто застраховките гражданска отговорност и автокаско можете да намерите по-долу.

застраховка гражданска отговорност на МПС

Застраховката гражданска отговорност е задължителна за всички мпс-а в България. Целта и е да обезщети имуществени и неимуществени вреди, при пътно-транспортно произшествие по вина на водача на МПС-то. Обезщетенията от тази застраховка са за пострадалите трети лица в ПТП-то. Водача причинил птп-то не получава обещетение. Липсата на тази застраховка се наказва с акт от КАТ. Този тип застраховка е валидна за територията на България, страните от европейския съюз и Европейското икономическо пространство. За останалите държави се използва зелена карта, която върви към самата застраховка. Срок на сключване на застраховката 1 година. Може да се плати наведнъж или на вноски.


от какво зависи цената на застраховка гражданска отговорност ГО

Цената на ГО се определя от няколко фактора : за мотоциклети и автомобили - кубатура на двигателя, товарни автомобили - общо тегло, автобуси и микробуси - брой места и други. Също определящи за цената са : година на проиводство, място на регистрация на МПС-то, Бонус-малус - по-висока цена за водащи на МПС с нарушения и други. Застраховката може да бъде сключена от физически или юридически лица.застраховка автокаско

Застраховката автокаско осигурява покритие на автомобила срещу рискове като пожар, природни бедствия, кражба на автомобила или оборудване в него, щети при птп, при удар на паркинг и др. В обхвата на застраховката се вклюват всички ППС с български регистрационни номера. Застраховката е доброволна и има за цел покриване на щети по ППС-то. Може да бъде комбинирана с други застраховки, което може да окаже влияние на цената и. Срока за сключване е минимално 1 година, като може да се палти наведнъж или на вноски.


от какво зависи цената на застраховка автокаско

Цената на автокаско зависи от : реална цена на автомобила, определена по каталог, по експертна оценка или документ за покупка.